Detoxikační kúra přispívá k obnovení biochemické a minerální rovnováhy v tkáních a buňkách a urychluje jejich regeneraci. Navíc, pokud detoxikaci těla provádíte správně, váš organismus se skvěle zharmonizuje, což vám přinese pocit zdraví a plno sil. Jak tedy detoxikaci provádět, abyste se cítili co nejlépe?
smoothies
Detoxikace je očistný proces, během kterého se vaše tělo zbavuje všech škodlivých látek, které nenápadně nasbíráte například nevhodnou stravou či díky znečištěnému životnímu prostředí. Tyto látky zatěžují organismus, a když překročí určitou hranici, mohou vám způsobit řadu obtíží, jako jsou poruchy některých tělesných funkcí, což mnohdy vede k vážným zdravotním komplikacím.

Detoxikaci těla j potřeba provádět pravidelně, abyste se zbavili všech nechtěných škodlivin. Nemusíte se ale obávat, že to nezvládnete. Je to nenásilný způsob, jak dopřát vašemu tělu nutnou dávku zdravé energie. Tyto metody používali již staří jogínové, kteří věděli, jak na to, aby se cítili naprosto zdravě a jedinečně.

Čeho dosáhnete pomocí detoxikační kúry:
· zamezíte bolestem hlavy a kloubů
· zlepší se vám pleť
· zlepšíte si zažívání
· zhubnete
· nebudete unavení
· pročistíte si krev
· podpoříte činnost jater, střev, ledvin a celého těla
ovocná šťáva
Jak detoxikaci provádět:
Postupně z jídelníčku vyřazujte jídla, která jsou zatěžující. Začněte u živočišných výrobků (maso, uzeniny, mléko, vejce, atd.), vyhněte se také různým konzervám, instantním jídlům a průmyslově nevhodně upraveným potravinám. Nakonec zkuste vynechávat také výrobky z bílé mouky, pečivo a cukr. Základem je však nehladovět, ale nahradit dané potraviny takovými, které obsahují dostatek živin. Takto upravený jídelníček byste měli užívat po dobu alespoň deseti dnů.
jahodová šťáva
Po skončení detoxikace lidé zpravidla zjistí, že díky odplavení škodlivin a navrácení přirozené rovnováhy se zlepšil jejich zdravotní stav, lépe spějí, jsou odolnější vůči chorobám, mají čistší pleť, pevnější vlasy a nehty, a že se jim také zlepšila jejich výdrž a celková vitalita. Zkuste detoxikaci také, uvidíte, že vám přinese pocit zdraví a pohody.